У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO MAKE GRILLED OCTOPUS for beginners! Clean/Butcher/Boil/ Season and Grill | Skyler Bouchard или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Butchering animals is not for the (emotionally) weak..so do not watch this video if you are sensitive to butcher content or if you are vegan. I want to help anyone who wants to enjoy a delicious, tender and charred octopus tentacle. I do NOT want to trigger anyone who will be upset by this. Drink every time I say ~literally~. BOILING / MARINATING INFO BELOW! BOILING TIME: 15-20 minutes per LB. Check to see if it's fork tender and that will indicate when it's ready. If the meat feels rubbery/ bouncy and resistant to the fork, it's not ready. My octopus took 40 minutes to boil. MARINATING TIME: at least 20 minutes, or over night! MARINADE RECIPE: Olive oil (however much to coat the octopus) 1/2 teaspoon kosher salt Black pepper to taste Zest of 1 lemon 4 cloves of garlic, chopped Za'atar to taste