У нас вы можете посмотреть бесплатно RUSTIČNI KOSOVSKI KUKURUZNI ZELJANIK!Delikates s juga Srbije-Bez mešenja i kvasca!Kraljica svih pita или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pozdrav dragi prijatelji poštovane domaćice i domaćini.Kosovski zeljanik je delikates s juga Srbije koji morate da probate. Tako će te otkriti zašto je ova pita kraljica među pitama. Zeljanik se tradicionalno pravi na Kosovu od kukuruznig brašna i spanaća,ali njena varijacija postoji i u ostalim krajevima naše zemlje. Sočna i ukusna, pa kad je jednom probate, predviđam da ćete je stalno praviti. SASTOJCI Za testo 400gr.kukuruzno brašno 200gr. pšenično brašno 2 kašičice soli 2-3 kašike ulja 400ml. mineralne vode + 100ml. 1 kašika sode bikarbone FIL 1 kg. spanać 4-5 jaja 500gr. sir 4 kašike ulja ZA PRELIV 2 jaja 300gr. kiselo mleko. Peći u zagrejanoj rerni na 200c/15min. a zatim na 180c/30min.POTOM DODATI PRELIV I VRATITI U RERNU NA 10MIN. DA LEPO PORUMENI. Greetings, dear friends of the respected housewife and hosts. Kosovo zeljanik is a delicacy from the south of Serbia that you must try. That way you will discover why this pie is the queen among pies. Zeljanik is traditionally made in Kosovo from corn flour and spinach, but its variation also exists in other parts of our country. Juicy and delicious, so once you try it, I predict you’ll make it all the time. COMPONENTS For the dough 400gr.corn flour 200gr. wheat flour 2 teaspoons salt 2-3 tablespoons oil 400ml. mineral water + 100ml. 1 tablespoon baking soda FIL 1 kg. spinach 4-5 eggs 500gr. cheese 4 tablespoons oil FOR OVERFLOW 2 eggs 300gr. sour milk. Bake in a preheated oven at 200c / 15min. and then at 180c / 30min. THEN ADD THE OVERFLOW AND RETURN TO THE OVEN AT 10MIN. YES BEAUTIFULLY BROWN. Приветствую вас, дорогие друзья уважаемой хозяйки и хозяев, косовский зельяник - это деликатес с юга Сербии, который вы обязательно должны попробовать. Так вы узнаете, почему этот пирог - королева пирогов. Желяник традиционно производится в Косово из кукурузной муки и шпината, но его разновидности существуют и в других частях нашей страны. Сочный и вкусный, так что, как только вы его попробуете, я думаю, у вас будет все время. КОМПОНЕНТЫ Для теста 400гр. Кукурузной муки 200гр. пшеничная мука 2 чайные ложки соли 2-3 столовые ложки масла 400 мл. минеральная вода + 100мл. 1 столовая ложка пищевой соды. FIL 1 кг. шпинат 4-5 яиц 500гр. сыр 4 столовые ложки масла ДЛЯ ПЕРЕЛИВА 2 яйца 300гр. простокваша. Выпекать в предварительно разогретой духовке при 200 ° C / 15 мин. а затем при 180 ° C / 30 мин., ЗАТЕМ ДОБАВЬТЕ ПЕРЕЛИВ И ВОЗВРАЩАЙТЕСЬ В ПЕЧЬ НА 10 МИН. ДА КРАСНО КОРИЧНЕВЫЙ. .🎀Linkovi Sponzora~ FUNGO JUG d.o.o. Office: Ucitelja Josifa 1/6. 16000 Leskovac Serbia tel: +38116241940 fax: +38116601467 Processing: Cukljenik 16203 Vucje Serbia tel/fax: +38116794831 skype:fungo_jug www.fungojug.com ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📸instagram: Za porudžbu online. Instagram Kristal-novoles / kristal_novoles.... . Broj telefona za porudžbinu : 063 8691050 Za porudžbinu u Srbiji besplatna dostava. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 📩Business inquiries only: E-Mail: [email protected] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✨Zaprati me ! 📸Instagram: @kuhinjavalentinamaskovic_recep 📌Facebook: Kuhinja Valentina Maskovic 🎶Music: https://www.youtube.com/watch?v=tAaFg.... 🎵Music: Lvne- Tribes Top-Flow - An Optimistic Life ... ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Uživajte u videu ! 💕💞.🎀 #kosovskizeljanik #kukuruznizeljanik #etnozeljanik