У нас вы можете посмотреть бесплатно Zapečena boranija - Rašina Kuhinja или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Sastojci: 1 crni luk Pileći file 250g 1 šargarepa Beli luk 2 čena Boranija 250g 1 kiselo mleko 1 jaje Recept: Prodinstati crni luk. Piletinu iseći na kockice. Šargarepu iseći na kolutove. U tiganj sa lukom dodati piletinu, šargarepu i beli luk. Naliti sve vodom. Dodati boraniju i ostaviti da se krčka. Rojal masa: kiselo mleko posoliti i dodati jaje. Sve dobro promešati. U vatrostalnu činiju sipati boraniju sa povrćem i piletinom i preliti rojal masom. Ubaciti u rernu na pola sata.