У нас вы можете посмотреть бесплатно Tom Kerridge's Quick & Easy: Steak & Eggs Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Looking for flavours without the fuss? Tom’s got you covered, give this quick and easy steak and eggs recipe a go! Simply follow the videos and share your attempts with Tom by using #CookwithKerridge. Make sure you subscribe to the channel for all of the latest updates. Serves: 1 Ingredients: 1 x 350g rib eye steak 2 tbsp veg oil 50g diced cold butter 1 x hen’s eggs 1 shallot peeled and diced 1 tbsp caper liquid 1 tbsp capers 2 handfuls of spinach Method: Pre heat a heavy base frying pan on the stove and add the first batch of oil to the pan. Season the steak heavily with salt, add the butter to the pan and add the steak. Cook for three minutes until you end up with a dark caramelisation, then turn over and cook for a further 2 to 3 minutes, while the steak is resting add the remaining oil to a small frying and fry the egg. Remove the steak from the pan and rest. Then add the shallots, spinach, capers and caper juice to the pan and quickly stir together and wilt the spinach. Carve the steak and serve with the fried egg and warm spinach salad. #TomKerridge #SteakEggsRecipe