У нас вы можете посмотреть бесплатно Puff Pastry Dough, King Arthur Unbleached All-Purpose Flour, Fast and Easy Puff Pastry или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Puff Pastry Dough, King Arthur Unbleached All-Purpose Flour, Fast and Easy Puff Pastry Ingredients 2 cups (241g) King Arthur Unbleached All-Purpose Flour 1/2 teaspoon salt 1/2 teaspoon baking powder 1 cup (16 tablespoons, 227g) cold unsalted butter, cut in pats 1/2 cup (113g) sour cream Whisk together the flour, salt, and baking powder. Add the butter, working it in to make a coarse/crumbly mixture. Leave most of the butter in large, pea-sized pieces. Stir in the sour cream; the dough won't be cohesive. Turn it out onto a floured work surface, and bring it together with a few quick kneads. Pat the dough into a rough log, and roll it into an 8" x 10" rectangle. Chill the dough for at least 30 minutes. Flip the dough over, give it a 90° turn on your work surface, and roll it into an 8" x 10" rectangle. Fold it in three again. To make pastry, roll into desired size.