У нас вы можете посмотреть бесплатно KNIFE-CUT TUCUMANE MATAMBRE EMPANADAS RECIPE - Fried and with homemade dough или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
TUCUMANE EMPANADAS recipe stuffed with matambre meat cut with a knife, they are fried and made with homemade dough. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------- 📌 Subscribe for free here: https://cutt.ly/dkjQDqz And don't miss any recipes! -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------- To be aware of all the NOVELTIES of Argentine Dishes follow us on the networks: 🍝 FACEBOOK: / platosargentinos 🥟 INSTAGRAM: / platosar 🥘 TWITTER: / platosarg 🥙 PINTEREST: / platosargentinos 🥪 WEB: https://platosargentinos.com -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------- Quantity: Makes 3 dozen 📝INGREDIENTS Meat: -1 kg beef slaughter -2 tbsp coarse salt -2 tbsp Provençal -1/2 tbsp crushed red pepper -1/2 tsp minced garlic -Water c / n Filling: -Vaccine fat c / n -500g onion (3 medium onions) -Salt to taste -Matambre cut with a knife -1 tsp crushed red pepper -1 tbsp and a half sweet red bell pepper -1 tsp cumin -2 tablespoons of broth Dough: -1 kg of flour 000 -50g of beef ointment fat -Warm brine (500cc + 1 tbsp of coarse salt) Armed: -Green onion to taste -7 hard boiled eggs Cooking: -400g of beef fat -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------------