У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Beet Carpaccio или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Ingredients: 1 Red Beet, Peeled a Bunch of Arugula Parmigiano Reggiano Cheese, shaved Extra Virgin Olive Oil A squeeze of Lemon Salt Pepper Method: 1. Wrap the peeled beet in tin foil and place in an oven set to 400º for 30 minutes or until a fork penetrates it with little resistance. 2. Thinly slice the beet with a knife or a mandolin, arrange in a sunflower pattern on a large plate 3. Place a mound of fresh and clean arugula on the center on the plate 4. Shave Parmigiano Reggiano over top 5. Drizzle extra virgin olive oil over top 6. Add salt and pepper to taste 7. Finish with a squeeze of lemon, prepared in the way the video demonstrates.