• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to cook ”Tantanmen” by Chef Tsuji【Japanese Home-style Cooking】【Easy Recipes for Beginners】 скачать в хорошем качестве

How to cook ”Tantanmen” by Chef Tsuji【Japanese Home-style Cooking】【Easy Recipes for Beginners】 4 years ago

料理

クッキング

プロ

辻クッキング

cooking

調理

シェフ

ミシュラン

作り方

レシピ

プロが教える

ASMR

担々麺

中華料理

ラーメン

料理番組

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to cook ”Tantanmen” by Chef Tsuji【Japanese Home-style Cooking】【Easy Recipes for Beginners】
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to cook ”Tantanmen” by Chef Tsuji【Japanese Home-style Cooking】【Easy Recipes for Beginners】 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to cook ”Tantanmen” by Chef Tsuji【Japanese Home-style Cooking】【Easy Recipes for Beginners】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to cook ”Tantanmen” by Chef Tsuji【Japanese Home-style Cooking】【Easy Recipes for Beginners】 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to cook ”Tantanmen” by Chef Tsuji【Japanese Home-style Cooking】【Easy Recipes for Beginners】

Chef Tsuji shows you how to make Chef Tsuji will show you how to make the best tantanmen! 0:00 tantanmen 0:15 tantanmen Ingredients Chinese noodles (Udon noodles are also OK) 1/2 bunch Chinese green chives   White part of green onion 50g   200g minced pork   1 tbsp salad oil   1 tsp ginger   1 tsp garlic   2 tbsp sesame paste   1 tsp bean sauce (can be adjusted)   2 teaspoons sugar beet sauce   1 teaspoon miso   3 Tbsp sake   1 tbsp oyster sauce   1.5 Tbsp soy sauce   1 tbsp sugar Soup   200ml water   1 tsp beet sauce   1 teaspoon miso   3 tbsp sesame paste   100ml fresh cream   1 tsp Chinese soup Water (for boiling) How to make tantanmen, recipe by professional 0:19 Coarsely chop 50g of the white part of the green onion. Cut the white part of 1/2 Chinese cabbage with a knife and break it into pieces. Rinse well if there is any sand on them. 1:01 Heat a pan over low heat and add a tablespoon of salad oil. Add a teaspoon each of ginger and garlic before the pan is hot. Add a teaspoon each of ginger and garlic. Add the leeks. 1:27 when the leeks are transparent and cooked, add 200g of minced pork. When the meat is cooked, add 2 tablespoons of sesame seeds. 1:50 Add a teaspoon of soy sauce. If you don't like it spicy, adjust it. 1:54 Add 2 teaspoons of beet sauce and 1 teaspoon of miso. Add 3 tablespoons of sake. Add 1 tablespoon of oyster sauce Add 1.5 tablespoons of soy sauce. Add a tablespoon of sugar and mix well. 2:34 The meat miso is now ready! Let's turn off the heat. 2:41 Add 200 ml of water to the pot. Add 1 teaspoon each of beet sauce and miso. Add 3 tablespoons of sesame paste. Add 100ml of cream. 3:12 Place the pot on high heat. Bring to a boil, then reduce heat to low.  Add 1 teaspoon of Chinese soup stock. The soup is now ready. 3:30 Bring a pot of water to a boil and boil the Chinese cabbage. The root part is harder to cook, so put it in first, and after about 10 seconds, put the leaves in the water. Once cooked, remove and cut into pieces. 3:45 Boil the Chinese noodles. Remove the noodles when they reach the desired consistency. Reheat the miso and soup, and you are ready to eat! 4:02 Serve. #TsujiCooking #SimpleRecipes #Home-CookingRecipes #Tantanmen #ChineseFood

Comments
  • 【坦々麺】銀座やまの辺 山野辺シェフが作る自宅でカンタン♪本格中華クッキング 2 years ago
    【坦々麺】銀座やまの辺 山野辺シェフが作る自宅でカンタン♪本格中華クッキング
    Опубликовано: 2 years ago
    93313
  • 簡単!絶品!鶏胸肉のマスタード煮込みの作り方・プロが教えるレシピ 1 month ago
    簡単!絶品!鶏胸肉のマスタード煮込みの作り方・プロが教えるレシピ
    Опубликовано: 1 month ago
    79503
  • 【深夜飯】もう体が覚えてる35年間作り続ける本格担々麺 1 year ago
    【深夜飯】もう体が覚えてる35年間作り続ける本格担々麺
    Опубликовано: 1 year ago
    138504
  • How To Make Every Sushi | Method Mastery | Epicurious 2 years ago
    How To Make Every Sushi | Method Mastery | Epicurious
    Опубликовано: 2 years ago
    4996327
  • 蓮根まんじゅうの作り方 2 years ago
    蓮根まんじゅうの作り方
    Опубликовано: 2 years ago
    1056
  • 担々麺 Dandan Noodle (マネユカ専用編) 3 years ago
    担々麺 Dandan Noodle (マネユカ専用編)
    Опубликовано: 3 years ago
    53327
  • ПОКОЛЕНИЕ БЕЗ БУДУЩЕГО | Почему работодатели… ненавидят зумеров? 4 hours ago
    ПОКОЛЕНИЕ БЕЗ БУДУЩЕГО | Почему работодатели… ненавидят зумеров?
    Опубликовано: 4 hours ago
    21768
  • The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn 6 months ago
    The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 6 months ago
    4366828
  • 【調味料たったひとつ!】和の匠が教える めんつゆだけで簡単極ウマ!具だくさん五目炊き込みご飯の作り方【日本橋ゆかり・野永喜三夫】|クラシル #シェフのレシピ帖 2 years ago
    【調味料たったひとつ!】和の匠が教える めんつゆだけで簡単極ウマ!具だくさん五目炊き込みご飯の作り方【日本橋ゆかり・野永喜三夫】|クラシル #シェフのレシピ帖
    Опубликовано: 2 years ago
    241862
  • 最高級の揖保乃糸「三神」を食べたら素麺の概念ぶっ壊れたんだがwww 2 years ago
    最高級の揖保乃糸「三神」を食べたら素麺の概念ぶっ壊れたんだがwww
    Опубликовано: 2 years ago
    441299

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5