У нас вы можете посмотреть бесплатно APRICOT GELATO . This is how they cook in ITALY или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today I have prepared delicious natural ice cream for you. The ice cream maker must be placed in the freezer for 12 hours before use. Dextrose is a type of sugar that keeps ice cream from freezing. The stabilizer I use is natural. From carob flour. It binds all the ingredients. Milk 3.5% - 9.35 oz (265 g) Cream 35% - 3,5 oz ( 100 g) Skimmed milk powder - 2.8 oz (80 g) Dextrose - 1.4 oz ( 40 g) Sugar - 4 oz (115 g) Ice cream stabilizer - 0.3 oz ( 8 g) Apricot puree - 14 oz (400 g)