• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

High Altitude Baking & Cooking Lecture | Part 1 скачать в хорошем качестве

High Altitude Baking & Cooking Lecture | Part 1 11 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
High Altitude Baking & Cooking Lecture | Part 1
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: High Altitude Baking & Cooking Lecture | Part 1 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно High Altitude Baking & Cooking Lecture | Part 1 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон High Altitude Baking & Cooking Lecture | Part 1 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



High Altitude Baking & Cooking Lecture | Part 1

Full three part video series and show notes found here: http://stellaculinary.com/podcasts/vi... As most of you are already aware, cooking at altitude will effect the food you're preparing, sometimes causing undesirable results. Food items that heavily rely on water's boiling point, such as pasta, potatoes, and braising meat, will simply take longer to cook since the boiling point of water is reduced at altitude. Cakes, breads, and pastries also have a tendency to dry out, crack, and deflate starting at around 3,000 feet (914 meters). To understand why this happens, you must first grasp the science behind water. When you stop to think for a moment, a lot of cooking has to do with controlling water in its various states. Since most items you cook contain water, or will require a water based cooking method, understanding how water acts at altitude is the first step to mastering high altitude cooking. To master cooking and baking at altitude, the first concept you must understand is atmospheric pressure. When you're standing at any given point on the earth, you have air above you. This air has a weight, and the downward force caused by the ever-present weight of air, is known as atmospheric pressure. It makes sense then if you're standing at sea level, which has an elevation of zero, you will have more air above you, thus more atmospheric pressure, than if you were at a higher elevation. Now the next concept you need to understand is... Continue reading: http://stellaculinary.com/podcasts/vi...

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5