У нас вы можете посмотреть бесплатно Chebureks with meat! FLOUR + WATER + OIL! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pasties with meat, tender, bubbly, crispy, fragrant and very tasty. Chebureks with meat - there is simply no classic recipe, each housewife has her own, and not one, proven recipe. Chebureks with juicy meat filling - I suggest you watch how I cook this dish. Cook and you and your loved ones will be very pleased! Ingredients: Dough: flour-------1 kg. vegetable oil -----5 tbsp. l. salt ------ 1 tsp. water (boiling water) ------500 ml. Filling: pork meat -------700 gr. bow--------4 pcs salt, pepper ----- to taste. ice water -----100-150 ml. Bon appetit!