У нас вы можете посмотреть бесплатно How to cook Chinese bok choy/ Pak Choi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
INGREDIENTS: Pak Choy 500g 3 cloves of minced garlic 1 tablespoon of oyster sauce - amazon https://amzn.to/2Gn8QFK 1 teaspoon of fish sauce - I use this brand - amazon https://amzn.to/3esbWGe A pinch of salt HOW TO MAKE: [Prepare the pak choy] Cut the pak choy into quarter Prepare a bowl of water, add a teaspoon of salt. Soak the pak choy in the salted water in 15 minutes. This step helps remove the dirt of the pak choy Wash the pak choy in running water. Pay attention to the hidden dirt between the stems. Repeat the process if necessary. [Cook the pak choy] Heat up the wok, add the cooking oil. Cook the garlic in medium to low heat for 30 seconds to release aroma. Add the pak choy, turn to high heat and stir fry for 30 seconds. Close the lid and turn to medium to low heat. Cook the pak choy for 2 minutes. This is to make the pak choy tender. After that, turn to medium to high heat, stir fry for 30 seconds. Then add oyster sauce, fish sauce and a pinch of salt. Stir fry for 30 seconds. Transfer to the serving plate. It’s done. Wok -The wok I am using is carbon steel flat bottom 14 inches wok. #pakchoy #stirfry