• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Musakhan (Sumac Crusted Chicken & Onions) скачать в хорошем качестве

Musakhan (Sumac Crusted Chicken & Onions) 1 year ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Musakhan (Sumac Crusted Chicken & Onions)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Musakhan (Sumac Crusted Chicken & Onions) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Musakhan (Sumac Crusted Chicken & Onions) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Musakhan (Sumac Crusted Chicken & Onions) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Musakhan (Sumac Crusted Chicken & Onions)

Musakhan’s simple ingredients — bread, onion, chicken, olive oil, and sumac — contribute to its popularity, and it’s considered the national dish of Palestine. This dish, traditionally eaten by hand, is guaranteed to leave you with messy fingers that you will be unable to resist licking clean. I refuse to eat it any other way! Try it and see. Makes 6 servings 2 chickens (1.25kg each), quartered 1/4 cup olive oil 2 tsp allspice 1 tsp cinnamon 2 tsp salt 1 tsp ground pepper 1 tbsp sumac 3 bay leaves 1 lemon 8 large yellow onions, thinly sliced 3/4 cup olive oil 2 tsp salt 3/4 cup ground sumac 3 tbsp olive oil 3 tbsp olive oil 1/2 cup pine nuts 1/3 cup almonds 6 taboon breads Directions: 1 - Preheat your oven to 350F. Prepare a baking tray lined with wax paper. 2 - Brush the chicken with olive oil on both sides; sprinkle evenly with allspice, cinnamon, salt, pepper and sumac. Arrange on a baking tray; add the bay leaves and squeeze the lemon on top. 3 - Bake in the oven for 50 minutes until skin is crispy, check for doneness. 4 - Meanwhile, slice the large onions lengthwise into thin slices and place in a bowl. 5 - In a large pot over medium heat, add the olive oil, add the sliced onion and turn to coat. Sprinkle with salt to help the onions wilt and add a little more olive oil; cook stirring occasionally for 50 minutes or until the onions soften and wilt; mixture will shrink in quantity. 6 - Add sumac to the onion and mix well until the onion mixture turns color from the sumac; add more sumac to taste, if desired. 7 - In a pan over medium heat, add the olive oil and wait till it shimmers; add the pine nuts and cook stirring constantly until golden brown, about 3 minutes, set aside. Add the almonds, and cook stirring constantly until golden brown, 3 to 4 minutes. Set aside. 8 - To prepare the taboon bread, place on baking tray; ladle some of the onion mixture juices on the bread and using your hands spread evenly. Repeat with the others breads. 7 - Bake in the oven for about 10 minutes to slightly crisp but not too much. 8 - Remove the chicken from the oven, add the tray juices to the onion mixture and mix well. 9 - To serve, ladle a cup of onions on the bread spreading evenly, to the sides sprinkle with sumac; top with a piece of chicken, cover with a little more onion mixture and sumac (i like mine with lots of sumac); sprinkle the nuts on top. Enjoy!

Comments
  • Beef Tongue, How to cook it! 6 years ago
    Beef Tongue, How to cook it!
    Опубликовано: 6 years ago
    3571952
  • Musakhan 8 years ago
    Musakhan
    Опубликовано: 8 years ago
    148306
  • French Onion Chicken 1 year ago
    French Onion Chicken
    Опубликовано: 1 year ago
    182398
  • БЛЮДО №1 ДЛЯ НОВИЧКОВ В КАЗАНЕ НА КОСТРЕ 1 year ago
    БЛЮДО №1 ДЛЯ НОВИЧКОВ В КАЗАНЕ НА КОСТРЕ
    Опубликовано: 1 year ago
    800876
  • The Legend of Turkish Cuisine, Kebab | Very Easy, Homemade Shish Kebab Recipe 4 years ago
    The Legend of Turkish Cuisine, Kebab | Very Easy, Homemade Shish Kebab Recipe
    Опубликовано: 4 years ago
    2916232
  • Musakhan Palestinians Chicken Recipe — International Cuisines 6 years ago
    Musakhan Palestinians Chicken Recipe — International Cuisines
    Опубликовано: 6 years ago
    97764
  • ЧАХОХБИЛИ из курицы. Рецепт чахохбили по-грузински 2 years ago
    ЧАХОХБИЛИ из курицы. Рецепт чахохбили по-грузински
    Опубликовано: 2 years ago
    1823354
  • The National Dish of Palestine Musakhan/#Recipe442CFF 4 years ago
    The National Dish of Palestine Musakhan/#Recipe442CFF
    Опубликовано: 4 years ago
    32381
  • مسخن فلسطيني عالأصول | Original Palestinian musakhan recipe 2 years ago
    مسخن فلسطيني عالأصول | Original Palestinian musakhan recipe
    Опубликовано: 2 years ago
    1589
  • How to make Palestinian Musakhan - Chicken in Sumac Onions 4 years ago
    How to make Palestinian Musakhan - Chicken in Sumac Onions
    Опубликовано: 4 years ago
    37830

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5