• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Easiest, Tastiest and Juiciest Rump Roast! Delicious! скачать в хорошем качестве

The Easiest, Tastiest and Juiciest Rump Roast! Delicious! 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Easiest, Tastiest and Juiciest Rump Roast! Delicious!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Easiest, Tastiest and Juiciest Rump Roast! Delicious! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Easiest, Tastiest and Juiciest Rump Roast! Delicious! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Easiest, Tastiest and Juiciest Rump Roast! Delicious! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Easiest, Tastiest and Juiciest Rump Roast! Delicious!

You have to try this Picanha/Rump cap recipe. Easy to make at home, unbelievably juicy meat, out of this world taste! Absolutely Delicious! Top quality skillet: https://amzn.to/44CNDyh Top quality meat thermometer: https://amzn.to/3YiHEgZ Recipe: Picanha, Rump Cap - mine was 3,2 lbs/1,4kg Salt - I use sea salt flakes Pepper - I use 5 peppercorns mix For the marinade on top 1 teaspoon dried rosemary 1 teaspoon dried oregano 1 teaspoon dried estragon About 5 tablespoons/75ml olive oil, if you think is too much use 3 tablespoons/45ml 1-1,5 teaspoon Dijon or yellow mustard 1 tablespoon soya sauce 1 tablespoon Worcestershire sauce 2 garlic cloves, minced Sear the meat on all sides, place it on a rack oven tray and spread all the marinade on top. Roast in a preheated oven, fan on, 392F/200C for exactly 12 minutes. After the 12 minutes, take the meat out and let it rest exactly 12 minutes. After resting 12 minutes, back in the oven again for exactly 12 minutes second time, followed by resting again exactly for 12 minutes. After resting, put it back in the oven for third, final time, exactly 12 minutes again. After the third final roasting, take the meat out and let it rest for minimum 20 minutes before cutting! So basically, my rump cap was a little over 3 pounds, that means roughly 12 minutes per pound/450g so I would say do the exactly same process with your meat using that as a guidance. If you like your meat more rare, give it 11 minutes per pound/450g, if you like it more well done, give it 13-14 minutes. You can play it safe, regardless of the size of the meat, just stick in a thermometer before the third final roasting and set it up to your preferred internal temp, when it starts beeping take the meat out! #delicious #picanha #beefroastrecipe

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5