• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Carbon Steel Seasoning Over Time - First 30 Cooks скачать в хорошем качестве

Carbon Steel Seasoning Over Time - First 30 Cooks 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Carbon Steel Seasoning Over Time - First 30 Cooks
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Carbon Steel Seasoning Over Time - First 30 Cooks в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Carbon Steel Seasoning Over Time - First 30 Cooks или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Carbon Steel Seasoning Over Time - First 30 Cooks в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Carbon Steel Seasoning Over Time - First 30 Cooks

This video was shot over about 30 days. The pan is a Strata 10” Carbon Steel Clad Frying Pan. The main goal of this video is to show that many foods will strip seasoning early on (bacon, chicken breast, etc.). This is okay and normal. These foods won’t strip the seasoning much or at all as it develops and becomes more robust over time. A secondary goal of the video was to show that it doesn’t really matter what you do. Just keep cooking, clean the pan well, and a good seasoning will build up, even if scratched or stripped. I wanted to highlight this because when I was learning about seasoning, I was unsure if what I saw happening to my pan was normal, and it’s difficult to find good resources showing the full progression of seasoning development. Initial Seasoning: Stovetop x 2 (about 10 minutes on medium high heat with a thin coat of oil). With hindsight, I recommend oven seasoning (2 x 1 hr @ 425 F) for a better base layer, and more consistent results regardless of burner type. Cleaning Method: Wash with hot water, soap, and scrub with blue scrubby side of sponge as needed until pan feels completely smooth. Dry with towel, then heat on stove until completely dry. Wipe with very small amount oil afterwards for storage. Post Seasoning: The pan was post-seasoned after three cooks (20, 24, and 28). It was heated on the stovetop until smoking lightly, after cleaning and wiping with thin coat of oil. This helped to accelerate the development of the seasoning, but is not required. After experimenting, I only recommend post-seasoning in the beginning to help speed things up if your seasoning is looking thin. It’s not needed once it’s built up and may cause excessively thick seasoning that is prone to flaking. Website: https://www.stratacookware.com/

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5