У нас вы можете посмотреть бесплатно [瑪德蓮] 香濃綠茶味瑪德蓮 |Green Tea Madeleines или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
綠茶瑪德蓮 材料: 雞蛋 1隻 砂糖 45克 低筋麵粉 45克 泡打粉 2克 綠茶粉 6克 杏仁粉 5克 無鹽牛油 50克 事前準備: 1 先將無鹽牛油溶化 2 在模具上塗上厚厚的牛油 製作方法: 1 先將雞蛋和砂糖攪拌好,在篩入低筋面粉、綠茶粉和泡打粉攪拌好 2 倒入杏仁粉 3 再倒入已溶化的無鹽牛油攪拌 4 放入唧袋內,放置在雪櫃內2小時至1晚 5 將蛋糕模塗上牛油,將麵糊唧至七成滿 焗爐溫度&時間 : 180℃焗11分鐘 ******************************************************************************** Green Tea Madeleine Ingredients: Egg 1 pc Sugar 45 g Cake flour 45 g Baking powder 2 g Green tea powder 6 g Almond flour 5 g Unsalted Butter 50 g Preparation: 1 First melt the unsalted butter 2 Spread a thick butter on the mold Procedure: 1 First stir the eggs and sugar, then sift in cake flour, green tea powder and baking powder and stir well 2 Pour in almond flour 3 Pour the melted unsalted butter and stir 4 Put it in a piping bag and put it in the refrigerator for 2 hours to 1 night 5 Squeeze onto the mold that has been coated with butter and filled until 70% Baking temperature & time: 180℃ for 11 minutes ******************************************************************************** 歡迎讚好和追蹤小店的Facebook Page : 🧁 / cookerygarden 順便讚好小店Instagram : 🍰 / cookerygarden 去看看小店教煮食網站: 🍩🍩 Http://www.cookerygardenstudio.com