У нас вы можете посмотреть бесплатно It's not that you dont like to eat porkchops, you just dont know how to marinate it или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
AIRFRYER PORKCHOPS INGREIDNETS 1 lb porkchops (about 2-3 slices, bone in or bone out) MARINADE ½ TBSP sesame oil 2 TBSP condensed milk 1 ½ TBSP oyster sauce 1 TBSP soy sauce 1 TBSP honey ½ TBSP garlic powder ½ tsp chicken powder/ chicken bouillon ½ tsp onion powder ¼ tsp 5 spice powder ¼ tsp black pepper ¼ tsp salt Drizzle olive oil 1. Cut slits into the edge of your pork chop to prevent it from curling when you cook 2. Tenderize/ flatten your porkchop using a tenderizer or the spine of your knife, set this aside 3. Make your marinade using all the ingredients listed under “MARINADE”. Marinate for at least 2 hours in the fridge. 4. When you’re ready to cook, airfry at 390F for 10-12 minutes. 5. I served my porkchops with rice (DUHH), tomatoes and cucumbers. I topped my porkchops off with scallion oil SCALLION OIL ½ cup chopped scallion + ¼ cup oil Microwave for 30-60 seconds