• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Scott Conant's Stuffed Artichokes | Food Network скачать в хорошем качестве

Scott Conant's Stuffed Artichokes | Food Network 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Scott Conant's Stuffed Artichokes | Food Network
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Scott Conant's Stuffed Artichokes | Food Network в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Scott Conant's Stuffed Artichokes | Food Network или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Scott Conant's Stuffed Artichokes | Food Network в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Scott Conant's Stuffed Artichokes | Food Network

Cook along with Scott as he demonstrates how to make the most-delicious filling for this dish that's perfect for special occasions! Get the recipe ▶ https://foodtv.com/3vK8QaE Subscribe to Food Network ▶ http://foodtv.com/YouTube Welcome to Food Network, where learning to cook is as simple as clicking play! Grab your apron and get ready to get cookin' with some of the best chefs around the world. We'll give you a behind-the-scenes look at our best shows, take you inside our favorite restaurant and be your resource in the kitchen to make sure every meal is a 10/10! Stuffed Artichokes RECIPE COURTESY OF SCOTT CONANT Level: Intermediate Total: 2 hr 10 min Active: 45 min Yield: 4 artichokes Ingredients 1 1/2 cups plain breadcrumbs 1/2 cup flat-leaf parsley leaves, chopped 2 garlic cloves, grated 1 oil-packed anchovy fillet, minced 1 teaspoon dried Calabrian chile flakes or red pepper flakes Kosher salt 3 lemons 1/2 cup olive oil 1/4 cup grated Parmesan 4 artichokes (about 1 1/2 pounds) 1 1/2 cups dry white wine Directions Preheat the oven to 375 degrees F. Add the breadcrumbs, parsley, garlic, anchovy, chile flakes and 1/2 teaspoon salt to a large bowl. Finely grate the zest of 1 lemon into the bowl. Squeeze the juice of the lemon in a small bowl with the oil, then drizzle the lemon juice mixture into the breadcrumb mixture and mix with a fork until well combined and the mixture resembles wet sand. Stir in the Parmesan and set aside until ready to use. Fill a large bowl with ice water. Squeeze in the juice of 1 lemon and drop in the lemon halves. Working with 1 artichoke at a time, cut off all but 1/2-inch of the stem. Use a serrated knife to slice about 1 inch off of the top. Use kitchen shears to trim the point off each leaf, removing 1/4 to 1/2 inch. Use your fingers to gently pull open the center leaves of the artichoke then use a spoon to scoop out and discard the fuzzy choke in the middle. (Note that removing the choke takes some effort and will make eating the final product much more enjoyable.) Submerge the cleaned artichoke in the lemon water to prevent browning and repeat with the remaining artichokes. Working with one artichoke at a time, remove from the water and use a clean kitchen towel to pat dry. Gently pull apart the leaves on each layer and stuff with the breadcrumbs over the bowl to avoid a mess, pressing lightly as you stuff (you will use about 2/3 cup stuffing per artichoke). Gently set the stuffed artichoke in a 9-by-9-inch casserole dish (do not use glass) or a large cast-iron skillet, standing it up on the flat stem if possible, or gently resting on the side if not. Note that you will want the artichokes to be snug in the dish to remain upright during baking. Repeat with the remaining artichokes and breadcrumbs. Pour the wine and 1/2 cup water into the bottom of the pan. Slice the remaining lemon into rounds and nestle them into the liquid. Tightly cover the dish with foil and bake until the artichokes leaves are tender and can be easily pulled off, 60 to 75 minutes. Remove the dish from the oven and increase the temperature to 500 degrees F. Remove the foil and return the dish to the oven. Bake until the breadcrumbs are golden brown and crisp, 5 to 8 minutes. Remove the artichokes from the dish with tongs and place onto a serving plate. Serve with the cooking liquid lemon slices. Subscribe to our channel to fill up on the latest must-eat recipes, brilliant kitchen hacks and content from your favorite Food Network shows. ▶ WEBSITE: https://www.foodnetwork.com ▶ FULL EPISODES: https://watch.foodnetwork.com ▶ FACEBOOK:   / foodnetwork   ▶ INSTAGRAM:   / foodnetwork   ▶ TWITTER:   / foodnetwork   #ScottConant #FoodNetwork #StuffedArtichokes Scott Conant's Stuffed Artichokes | Food Network    • Scott Conant's Stuffed Artichokes | Food N...  

Comments
  • Scott Conant's Pasta alla Norma | Food Network 3 года назад
    Scott Conant's Pasta alla Norma | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Italian Stuffed Artichokes 11 месяцев назад
    Italian Stuffed Artichokes
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Scott Conant's Roasted Clams Casino | Food Network 2 года назад
    Scott Conant's Roasted Clams Casino | Food Network
    Опубликовано: 2 года назад
  • Фаршированные артишоки 3 года назад
    Фаршированные артишоки
    Опубликовано: 3 года назад
  • ОНИ БЫЛИ ЕВРЕЯМИ 10 звёзд СССР, о которых предпочитали молчать 3 дня назад
    ОНИ БЫЛИ ЕВРЕЯМИ 10 звёзд СССР, о которых предпочитали молчать
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Italian Grandma Makes Stuffed Artichokes 8 лет назад
    Italian Grandma Makes Stuffed Artichokes
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Stuffed Artichokes - Italian style 3 года назад
    Stuffed Artichokes - Italian style
    Опубликовано: 3 года назад
  • Scott Conant's Pasta Puttanesca | Food Network 2 года назад
    Scott Conant's Pasta Puttanesca | Food Network
    Опубликовано: 2 года назад
  • Воруй деньги РФ и беги 6 часов назад
    Воруй деньги РФ и беги
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Jamie's Easy Christmas Countdown | Full Episode 1 день назад
    Jamie's Easy Christmas Countdown | Full Episode
    Опубликовано: 1 день назад
  • Этот жареный во фритюре цветущий артишок поразит вас 3 года назад
    Этот жареный во фритюре цветущий артишок поразит вас
    Опубликовано: 3 года назад
  • 1,000+ 5-Star Reviews 🌟 Ina Garten's Company Pot Roast | Barefoot Contessa | Food Network 1 день назад
    1,000+ 5-Star Reviews 🌟 Ina Garten's Company Pot Roast | Barefoot Contessa | Food Network
    Опубликовано: 1 день назад
  • Jacques Pépin's Artichoke with Ravigote Sauce | KQED 2 года назад
    Jacques Pépin's Artichoke with Ravigote Sauce | KQED
    Опубликовано: 2 года назад
  • ARTICHOKE 101 | how to cook and eat artichokes 5 лет назад
    ARTICHOKE 101 | how to cook and eat artichokes
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Scott Conant's From-Scratch Spaghetti with Fresh Tomato Sauce | Food Network 3 года назад
    Scott Conant's From-Scratch Spaghetti with Fresh Tomato Sauce | Food Network
    Опубликовано: 3 года назад
  • Sicilian Stuffed Artichokes - Rossella's Cooking with Nonna 10 лет назад
    Sicilian Stuffed Artichokes - Rossella's Cooking with Nonna
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Granddaddys's Stuffed Artichokes Easy Recipe!Check Description 3 года назад
    Granddaddys's Stuffed Artichokes Easy Recipe!Check Description
    Опубликовано: 3 года назад
  • Рецепт моллюсков ореганата 5 лет назад
    Рецепт моллюсков ореганата
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 😊КТО ТАКИЕ ГРЕКИ на самом деле: мифы, в которые верят все. ИСТОРИЯ ПРОИСХОЖДЕНИЯ греческого народа 3 дня назад
    😊КТО ТАКИЕ ГРЕКИ на самом деле: мифы, в которые верят все. ИСТОРИЯ ПРОИСХОЖДЕНИЯ греческого народа
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Stuffed Artichokes Recipe 8 лет назад
    Stuffed Artichokes Recipe
    Опубликовано: 8 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5