У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Grocery Store Soft Sugar Cookies | Eric Kim | NYT Cooking или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Get the recipe: https://nyti.ms/37ag8J5 On the last day of Cookie Week, Eric Kim gave to us… Soft Sugar Cookies With Raspberry Frosting. They’re his take on the Lofthouse Cookies found in suburban grocery stores across America. Unlike their clamshell counterparts, these homemade versions are made with butter and cream cheese, both of which add wonderful flavor. Last but not least, they’re topped with smooth vanilla buttercream that gets its candy-pink coloring from freeze-dried raspberries. Cookie Week forever! ------------------------------------------ VISIT NYT COOKING: https://cooking.nytimes.com/ SUBSCRIBE to NYT COOKING: https://nyti.ms/3FfKmfb A paid subscription gets you full access to our recipes, daily inspiration and a digital Recipe Box. SUBSCRIBE: https://bit.ly/2MrEFxh INSTAGRAM: http://bit.ly/2DqJMuD FACEBOOK: http://bit.ly/2MrTjEC TWITTER: http://bit.ly/2RZB6ng PINTEREST: http://bit.ly/2W44xng About NYT Cooking: All the food that’s fit to eat (yes, it’s an official New York Times production).