У нас вы можете посмотреть бесплатно 虾炒旱金莲 清爽可口,味道独特。 Shrimp fried with edible nasturtiums, refreshing and delicious, with unique taste или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
欢迎订阅 / @mydailygourmet147 今年的第一次霜把漂亮的花都打蔫了,但还有藏在大叶下的嫩茎和旱金莲花幸免。与其被更冷的霜冻蔫,还不如摘来做个菜。这是第一次尝试用旱金莲做菜,尽管菜的卖相不如预期的好看,但是味道还是蛮不错的,有芥末的味道,微苦,淡淡的花香。 主要备料 旱金莲花 旱金莲的嫩茎 2个鸡蛋 100克虾 The first frost of this year wilted almost all the beautiful flowers, but the tender stems and nasturtium flowers hidden under the big leaves survived. Rather than being wilted by a colder frost, it's better to pick them and make a dish. This is the first time I have tried to use nasturtium for cooking. Although the appearance of the dishes is not as good as expected, the taste is quite good, with the taste of mustard, slightly bitter, light floral fragrance. The main ingredients nasturtium flowers Tender stems and leaves of nasturtium two eggs 100 g shrimp #家常菜mydailygourmet #家常菜mydailygourmet鲜虾牛肉韭菜饺子 #家常菜mydailygourmet韭菜馄炖