У нас вы можете посмотреть бесплатно Tau Suan (Sugar-Free Gluten-Free) | 豆爽 | Lek Tau Suan | Split Mung Bean Sweet Dessert или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Tau Suan | 豆爽 | Lek Tau Suan | Split Mung Bean Sweet Dessert Making the sugar-free and gluten-free Tau Suan (豆爽, Lek Tau Suan, Split Mung Bean Dessert) in incredibly easy. Ingredients can be prepared in advance. This is a favourite among the locals as breakfast, tea break or dessert any time of the day. ► Subscribe for more video updates 👆 ► Check out my blog post: ❤️https://www.beautifulvoyager.com/tau-... ► Follow me on IG: 🥰 / beautifulvoyager.kitchen ► Follow me on FB: 💙 / beautifulvoyager.kitchen ► Follow me on Pinterest: 🧡 / beautiful_voyager #recipe #dessert #tausuan #asiandessert Ingredients: ★ 200 g split mung beans ★ 4 pandan leaves washed and cut into inches ★ 5 tbsp potato starch ★ 5 tbsp water ★ 6 cups water ★ 80 g Monk fruit golden sweetener or coconut sugar, add up to 250g ★ 5 pandan leaves washed and knotted ★ ⅛ tsp salt 00:00 Tau Suan 00:09 Ingredients 00:14 Wash and steam the mung beans 01:52 Make the soup base 02:33 Make the Tau Suan