• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Bok Choy: Will It Ferment? скачать в хорошем качестве

Bok Choy: Will It Ferment? 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Bok Choy: Will It Ferment?
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Bok Choy: Will It Ferment? в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Bok Choy: Will It Ferment? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Bok Choy: Will It Ferment? в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Bok Choy: Will It Ferment?

As far as fermented vegetables goes Kimchi is Perfect. It's South Korea's national dish, and is traditionally made with vegetables like Napa Cabbage and Daikon Radish among some others. It's fermented over days to create a probiotic-heavy, addicting, spicy dish. Bok choy, a Chinese cabbage, is typically used in stir fries and soups and is closely related to Napa Cabbage. I had asked some of my Korean friends if they ever come across bok choy fermented in the way traditional kimchi vegetables were and didn't find learn of any classic dish so I figured to try it myself. Is there a name for this? Let me know in the comments. Results: My kimchi paste needs work, a little on the funky side it made for really fantastic jiggae but was overpowering to eat alone. I think I'll try again with the shrimps and using rice paste for a brighter and sweeter kimchi. Not bad for not really knowing what I was doing though. Learn Kimchi from people who know what they're doing both have books our now and both books are faves of mine: Eric Kim: https://erickim.net/ Joanne Molinaro: https://thekoreanvegan.com/ Ingredients Used: Gochugaru Coriander Cumin Schezuan Peppercorn Black Pepper White Pepper Kashmiri Chili Sirarakong Hathei Chili Garlic Chives Daikon Radish Onion Shallots Apple Ginger Scallions Garlic Cognac Fish Sauce 00:00 - Intro 01:51 - Soaking Your Bok Choy in Salt Water 6:10 - Making The Spice Paste 15:16 - Checking The Salted Bok Choy 17:14 - Adding The Spice Paste to the Bok Choy 21:18 - Putting The "Kimchi" in the Fermenting Jar 23:11 - Trying It Fresh 25:04 - Trying It After 5 Days of Fermentation 27:38 - Storing / Outro

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5