У нас вы можете посмотреть бесплатно 17.百香果皮製作與使用 Honeyed Passion Fruit Peel 快速刮除果皮,不用烤箱,不添加防腐劑也可以做出好吃的蜜餞... или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
百香果有“果汁之王”的美稱.百香果的香氣來自於白色果肉.內含有豐富的果膠,平常吃比較重鹹,容易水腫的人,百香果籽咬碎後含有百香多酚類,可保護心血管,抗老. 白色果皮:防關節,改善氣喘. 種籽:保護心血管. 黃色果肉:降血壓,防乾眼症,消水腫. 原味百香果皮蜜餞 材料: 去皮百香果肉 500克 白冰糖 280克(隨各人喜愛加減) 檸檬汁 1大匙 鹽 1/4 茶匙 薑黃百香果皮蜜餞 材料: 去皮百香果肉 500 克 白冰糖 280 克(隨各人喜愛加減) 薑黃粉 1.5茶匙 檸檬汁 1大匙 鹽 1/4 茶匙 百香果皮蜜餞紅茶飲 沖泡紅茶時,取一些百香果皮蜜餞同泡,紅茶與果皮的香氣,激發不同層次的香氣.絕配. Candied Passion Fruit Peel Original Passion Fruit Peel Candied Fruit Ingredients: Peeled passion fruit peel 500 g White rock sugar 280 g (Add or subtract as you like ) Lemon juice 1 tbsp. Salt 1/4 tsp. Candied Turmeric Passion Fruit Peel Ingredients: Peeled passion fruit peel 500 g White rock sugar 280 g ( Add or subtract as you like ) Turmeric powder 1.5 tsp. Lemon juice 1 tbsp. Salt 1/4 tsp. Kind reminder: 1. The collected passion fruit peels should not be kept in the refriqerator for too long, it will become moldy 2. Tou can use the oven, 150 d3grees up and down the fire, 40 minutes 3. Candied passion fruit peel can also make tea