У нас вы можете посмотреть бесплатно Ms. Ma's Kitchen-Try this Hakka special cuisine: Streaky pork with Bamboo Leaves или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Streaky pork with Bamboo Leaves Ingredients: 500 g streaky pork, 1 dash bamboo leaves, 2 teaspoon raw-soy-bean sauce, 2 teaspoon salt, 2 Illicium verum, 1 bay laurel, 1 knoted scallion, 1 bottle bear, 10 g crystal sugar, 5 g red yeast rice, 1 dash water(cover all the ingredients) Cook's Notes: You can use fresh or dried bamboo leaves. It takes 30-40 minutes for the pressure cooker to cook. Red yeast rice is optional. I am Ma and a Hakka. Let’s visit the rural village and have fun together!