У нас вы можете посмотреть бесплатно 美食台 | 包子,一招就學會 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
包子是中國人最常吃的面點,無論作為早餐、點心還是夜宵都非常方便、飽腹。今天就來教你做3種最常見的包子:肉包、菜包和豆沙包。我們的方法非常適合家庭制作,只需一次醒發,既可以節省時間,也更容易控制形狀,制餡及和面,也有小技巧,看了視頻一學就會哦! Steamed stuffed buns are standing food for Chinese. They are convenient and filling, and can be served as breakfast, pastry or midnight snack. Today we will present three most common steamed buns: pork stuff buns, vegetable stuffed buns and red bean stuffed buns. Our method is very suitable for home cooking. We use one-time fermentation, which is less time-consuming and easier to keep the buns’ shape. There are also some skills for making stuffing and dough kneading. Come and get them in our video!