У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make the best ever Fudgy Brownie in 10 minutes 零失败黑巧克力布朗尼, 脆皮软心超级简单 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to make the best ever Fudgy Brownie in 10 minutes #布朗尼蛋糕 #brownie #fudgybrownie This Fudgy Chocolate Brownie give you special richness of dark chocolate with nutty flavour. No need to foam the eggs, it has a soft and moist texture with flaky crust. Very simple to make from scratch. Subtitles are available in most languages. 💡 Click on the [cc] to choose your language in the setting. 🍞INGREDIENTS ☘️This recipe is to make a 7-inch square brownie Unsalted butter 100g Dark chocolate (70%) 150g 3 medium room-temp eggs (55-60g/each with shell) Caster sugar 55g Brown sugar 30g Cake flour 90g Cocoa powder 10g Baking powder 3g Vanilla extract ½ tsp Walnut/Pecan 50g ☘️ ** Preheat the oven to 170C/340F ** Bake at 170C/340F for 27-30 mins ☘️ Please adjust the baking temperature and baking time according to the oven and the pan you use. ❤️ If you like this video, please LIKE 👍 and SHARE. Please SUBSCRIBE my channel and tap the bell if you don’t want missing out the new uploads. Thank you for your subscription. If you have your work share with us, please UPLOAD your work on my Facebook as below. ❤️ ------------------------------------------------------------------------------------- Lisa’s Kitchen Facebook : / lisaskitchenette ------------------------------------------------------------------------------------ 布朗尼一直给人的感觉是又甜又腻。 这个配方减少了糖分和黄油的用量, 用了可可含量70%的黑巧克力, 减少了甜腻的口感,脆皮软心。 不用打发,制作起来极其简单, 完完全全的零失败。 🍞原料 ☘️此配方可制作1个7寸方形的布朗尼 无盐黄油 100克 70%黑巧克力 150克 中号常温鸡蛋3个(55-60克/个,连壳) 细砂糖 55克 红糖 30克 低筋面粉90克 可可粉 10g 泡打粉 3克 香草精华 ½ 茶匙 核桃仁/碧根果 50克 ☘️**预热烤箱170C/340F **170C/340F烤制27-30分钟 ☘️请根据您用的模具和自己烤箱来适当调整温度和时间。