У нас вы можете посмотреть бесплатно A Day in the Life of Bakers in the Norwegian Mountains или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We’re visiting one of Norway’s most famous bakeries Bakeriet i Lom. Founded in 2004 by Michelin-star chef Morten Schakenda, this bakery is located in a stunning mountain valley at the gateway to Jotunheimen National Park. It’s best known for its huge norwegian cinnamon buns and rustic sourdough loaves, making it a must-visit for hikers and food lovers. In this video, we follow the bakers from the early morning hours at 03:30 AM, shaping dough as the sun rises. We try everything from classic norwegan cinnamon buns to berry muffins. With its breathtaking surroundings, waterfalls, mountains, and the historic Lom stave church —Bakeriet i Lom is an unforgettable place to experience Norwegian baking culture. Click here to subscribe to the channel The Scandinavian Fika: / @thescandinavianfikayt ━━━━━━━━ Bakery Information: ━━━━━━━━ Store Name: Bakeriet i Lom Address: Sognefjellsvegen 7, 2686 Lom, Norway Website: https://www.bakerietilom.no #fika #norwegianbakery #bakerietilom #lom #norway #cinnamonbuns #scandinavianfika #bakerytour