У нас вы можете посмотреть бесплатно Traditional Flammkuchen - Tarte Flambée или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is a speciality of the historic regions of Alsace. Recipe for 2 servings. Ingredients: 250g flour 125ml lukewarm water ½ tsp salt 2 tbs oil Method 10 min kneading, until you get a smooth dough. Let the dough rest for 15-30 minutes. Meanwhile you can prepare the topping: Traditional Flammkuchen: Crème fraîche (30% fat), salt, pepper Thin sliced white onions Bits of “speck” or smoked bacon. After baking, decorate with chives. Topping for vegetarian version: Crème fraîche (30% fat), salt, pepper Thin sliced (red) onions Baby spinach Feta cheese Olive oil You can vary with any toppings you like, as long as you keep the crème fraîcheas a base, and be generous. Salmon, asparagus, goat cheese with honey, mushrooms, grilled vegetables, etc. Bake in a pre-heated oven at the highest possible temperature (we did on 250C = 480F) Depending on the oven, between 7 and 10 minutes.