У нас вы можете посмотреть бесплатно Crémet d'Anjou (Japanese style)|komugikodaisuki или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today's snack is Crémet d'Anjou, a pure white and fluffy cheese pastry. ☆Detailed recipe https://recipe.cotta.jp/recipe.php?re... It melts softly in your mouth and smells delicious with a hint of cheese. The combination of white and red is so Christmasy! If you turn on the subtitle function, you can see the explanation of how to make it. .......... Confectionery tools used Glass cup ( https://a.r10.to/hVw25R ) Tea strainer ( https://a.r10.to/hDxDpJ ) Plate ( https://a.r10.to/hliQQa ) Spoon ( https://a.r10.to/hyWuNa ) Heat-resistant glass bowl 1.5L iwaki ( https://amzn.to/2ZXMtAf ) Heat-resistant glass bowl 2.5L PYREX ( https://amzn.to/307DuMS ) Silicon rubber spatula, large ( https://amzn.to/303tKmS ) Matofer x cotta Silpan ( https://amzn.to/2Ibv1xO ) Reusable baking sheet ( https://amzn.to/2OcKqlz ) Hand mixer ( https://amzn.to/2IcNev7 ) ..... ☆blog https://komugiko-daisuki.com/ ☆Instagram / taira1103 ☆Twitter / taira1103 #クレメダンジュ #クレームダンジュ #komugikodaisuki #Crémetd'Anjou #Vlog #バイノーラル #Binaural #ASMR #小麦粉だいすき 0:00 Opening 0:22 Draining the yogurt 0:57 Making Sauce 1:48 Making cheese dough 2:20 Whisking the cream 3:09 Making meringue 4:32 Preparing the mold 4:50 Squeezing 5:28 Finishing 6:22 Let's eat!