У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Tibetan Pickled Radish & Pickled Radish Stir Fry - Authentic Son Labu Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pickled radish, a classic tibetan side dish. Although fairly easy to make, some people struggle with its fermentation method. Small mistakes can make it go bad fast. Not only will I show you how it's done, I will also showcase a classical tibetan main dish that can be created with pickled radish: Radish & Beef Stir Fry. Make sure to adjust seasoning accordingly if you make smaller batches. Tips: 1. use boiled or bottled water (water should be at room temperature) 2. use salt without iodine if possible (himalayan salt works too) 3. use a clean jar and try to not contaminate it (use clean chopsticks when taking it out) Ingredients: For pickled radish: white radish red radish 1l water 2 1/2 tablespoons salt 3 dried chili peppers 15 sichuan pepper corns For stir fry: 300g (10.5 oz) beef 2 dried chili peppers 1 green onion 6 sichuan pepper corns 1 teaspoon salt 1 tablespoon soy sauce Tags: Son Labu, Pickled Radishes, Radish Stir Fry, Tibetan Pickled Radish, Authentic Pickled Radish Stir Fry, Easy Fermented Radish Music used: LAKEY INSPIRED - Monroe LAKEY INSPIRED - 5 Min Call