У нас вы можете посмотреть бесплатно Flavonoids may be the Key to Reducing the Risk of Alzheimer's disease или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Alzheimer’s disease is the cause of nearly 70 percent of dementia cases, making it a major public health challenge for which there is no effective therapy. ARS funded research lead by Dr. Paul Jacques and Dr. Rhoda Au, who followed 2,809 men and women older than age 50 for an average of 20 years as part of the Framingham Heart Study. Their study revealed that specific fruits and vegetables rich in plant compounds known as flavonoids demonstrated nearly a 50% reduction in the risk of developing Alzheimer's disease. These results suggest that diet may be one of the best ways to mitigate the risk of developing Alzheimer's disease.