У нас вы можете посмотреть бесплатно 15LB PRIME BRISKET - OLD COUNTRY PECOS или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Dry brined 15lb prime brisket using Goldees brisket rub ,started this whole adventure, we fired up the pecos using oak wood and we kept the temps between 226/275 until we got into the stall then we kept the temps between 250/300 to render fat and get it to 173 internal or 10hrs where we then wrapped and let it run until it hit 190 or 12 hrs ,pulled it out stopped the cooling process threw it in our calibrated oven at 150 for a long 15hr reat till it was time to slice , brisket lept temp 161 next day and it was fire, perfectly cooked and juicy. Great trials today perfect smoke notes from that wood and the flavor of that goldees rub . One of my favorites.