• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

100%纯大米制作的吐司,无麸质无蛋奶无糖蓬松柔软【为珊妮做面包】 скачать в хорошем качестве

100%纯大米制作的吐司,无麸质无蛋奶无糖蓬松柔软【为珊妮做面包】 1 year ago

为珊妮做面包

為珊妮做麵包

面包

点心

甜点

厨房

西点

蛋糕

奶油

减脂

控糖

低脂

减肥

为珊妮做面包 Bread to Sunny

吐司

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
100%纯大米制作的吐司,无麸质无蛋奶无糖蓬松柔软【为珊妮做面包】
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 100%纯大米制作的吐司,无麸质无蛋奶无糖蓬松柔软【为珊妮做面包】 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 100%纯大米制作的吐司,无麸质无蛋奶无糖蓬松柔软【为珊妮做面包】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 100%纯大米制作的吐司,无麸质无蛋奶无糖蓬松柔软【为珊妮做面包】 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



100%纯大米制作的吐司,无麸质无蛋奶无糖蓬松柔软【为珊妮做面包】

哈喽~ 大家好,我是为珊妮做面包的珊妈 「附配方」 大米吐司   原味 大米  300g 冰+水 248g 蜂蜜 12g 盐 4g 新鲜酵母 15g (或干酵母 5g) 植物油 31g    巧克力味 可可粉  10g 水 20g 黑巧克力 20g 烘烤温度参考 高比克T60s 风炉烤箱 165℃ 22分钟 海氏i7 平炉烤箱  上火200℃/下180℃ 30分钟 大米吐司问题汇总 *大米吐司发酵不起来 1.米浆温度过高,超过40℃导致酵母被烫死或没有活力 2.水量太多,米浆状态参考视频,吐司本身干性材料不足以支撑膨胀 3.没有经过第一次充分发酵就直接入模,米浆的发酵力差就会矮 *大米吐司为什么孔洞很大,很粗糙 1.米浆发酵太久,发过头了 2.酵母放的太晚,没有被充分融化进米浆里,酵母发酵不匀 3.第一次发酵后,没有充分搅拌排气,气孔比较粗 Rice toast original flavor Rice 300g Ice + water 248g Honey 12g salt 4g Fresh yeast 15g (or 5g dry yeast) Vegetable oil 31g chocolate flavor Cocoa powder 10g water 20g Dark chocolate 20g Baking temperature reference Kolbic T60s wind stove oven 165℃ 22 minutes Hai's i7 open hearth oven 200℃ for upper heat/180℃ for 30 minutes Summary of rice toast problems *Rice toast won’t ferment 1. The temperature of the rice milk is too high, exceeding 40°C, causing the yeast to be scalded to death or lose vitality. 2. There is too much water. Refer to the video for the rice milk status. The dry material of the toast itself is not enough to support expansion. 3. If the rice milk is directly put into the mold without full fermentation for the first time, the fermentation power of the rice milk will be low. *Why are the holes in rice toast so big and rough? 1. The rice milk has been fermented for too long and is overcooked. 2. The yeast is put in too late and is not fully melted into the rice milk, resulting in uneven fermentation of the yeast. 3. After the first fermentation, there was insufficient stirring and exhaust, and the pores were relatively large. 我爱面包🍞,也爱烘焙🍰 更爱做给珊妮尽尝美味~ 希望同样爱做面包的你能来和我交流分享 喜欢我的视频请多多点赞评论,并敲响小铃铛🔔哦~ 订阅👉http://bit.ly/3pt0z5F 更多精彩 【为珊妮做面包】   • 为珊妮做的面包   【甜品系列】   • 甜品系列   【开一间面包店】   • 开一间面包店   #面包 #烘焙 #吐司

Comments
  • 「大米合集」蓬松Q软大米粉面包你吃过吗?还有大米蛋糕和大米吐司!麸质过敏的宝宝看过来~【为珊妮做面包】 1 year ago
    「大米合集」蓬松Q软大米粉面包你吃过吗?还有大米蛋糕和大米吐司!麸质过敏的宝宝看过来~【为珊妮做面包】
    Опубликовано: 1 year ago
    6172
  • How to turn Rice and Water into yummy cake? 用纯大米做的大米米糕 🍚蒸大米糕🍚 二次发酵的浓郁米糕  不添加任何粉类 碗糕 超级无敌详细攻略 3 years ago
    How to turn Rice and Water into yummy cake? 用纯大米做的大米米糕 🍚蒸大米糕🍚 二次发酵的浓郁米糕 不添加任何粉类 碗糕 超级无敌详细攻略
    Опубликовано: 3 years ago
    164677
  • 咱也不知道啊,他们说要拯救蓝莓包?【为珊妮做面包 Bread to Sunny】#蓝莓包 #在家做面包 #手揉面包 #老式面包 2 months ago
    咱也不知道啊,他们说要拯救蓝莓包?【为珊妮做面包 Bread to Sunny】#蓝莓包 #在家做面包 #手揉面包 #老式面包
    Опубликовано: 2 months ago
    3566
  • Journaling Music 🎵 Relaxing Playlist for Writing, Reading, Studying 2 years ago
    Journaling Music 🎵 Relaxing Playlist for Writing, Reading, Studying
    Опубликовано: 2 years ago
    752987
  • #26》米粉1斤食パン(グルテンフリー)Gluten Free White Bread(Rice flour recipe) 4 years ago
    #26》米粉1斤食パン(グルテンフリー)Gluten Free White Bread(Rice flour recipe)
    Опубликовано: 4 years ago
    277504
  • 【米穀粉烘焙】新鮮的馬鈴薯可以讓米吐司更好吃!無片栗粉、無蛋、無奶,添加台灣馬鈴薯的純素無麩質米吐司,Q軟有彈性,為米吐司口感大加分~ 1 year ago
    【米穀粉烘焙】新鮮的馬鈴薯可以讓米吐司更好吃!無片栗粉、無蛋、無奶,添加台灣馬鈴薯的純素無麩質米吐司,Q軟有彈性,為米吐司口感大加分~
    Опубликовано: 1 year ago
    7759
  • [ENG SUB] No machine, no kneading, no overnight fermentation can make toast soft and brushed? 3 years ago
    [ENG SUB] No machine, no kneading, no overnight fermentation can make toast soft and brushed?
    Опубликовано: 3 years ago
    136817
  • 学面包避坑指南,纯奶吐司教程,超多知识点【为珊妮做面包】 1 year ago
    学面包避坑指南,纯奶吐司教程,超多知识点【为珊妮做面包】
    Опубликовано: 1 year ago
    52823
  • 麸质不耐受的6个迹象,测测你适合无麸质饮食吗? 1 year ago
    麸质不耐受的6个迹象,测测你适合无麸质饮食吗?
    Опубликовано: 1 year ago
    7460
  • 18 recipes for amazing variations of toast! 3 years ago
    18 recipes for amazing variations of toast!
    Опубликовано: 3 years ago
    43811

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5