• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Masterstock-Braised Corn-Fed Duck by Victor Liong скачать в хорошем качестве

Masterstock-Braised Corn-Fed Duck by Victor Liong 4 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Masterstock-Braised Corn-Fed Duck by Victor Liong
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Masterstock-Braised Corn-Fed Duck by Victor Liong в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Masterstock-Braised Corn-Fed Duck by Victor Liong или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Masterstock-Braised Corn-Fed Duck by Victor Liong в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Masterstock-Braised Corn-Fed Duck by Victor Liong

Elevate your culinary skills with our masterclass by the incredible Chef Victor Liong. Learn how to create his famous Master Stock-Braised Corn-Fed Duck – a dish bursting with rich, layered flavours thanks to a carefully crafted master stock. Perfected with Chinese spices and made better with each use, this recipe is a must-have for home cooks and food lovers alike. Chef Victor, of Melbourne’s two-hatted Lee Ho Fook, shares his expertise on deboning, plating, and unlocking the textures and quality of Aurum Poultry Co.'s corn-fed duck. Whether you're cooking for family or creating a feast to impress, this recipe is your ultimate guide to flavour perfection. Masterclass: Masterstock-braised corn-fed duck by Chef Victor 00:00 Welcome 00:21 Prepare the masterstock 00:49 Trim and prepare the corn-fed duck 01:31 Debone the whole corn-fed duck 04:06 Serve with dipping sauce Recipes: https://aurumpoultryco.au/recipes/mas... Serves: 6-8 Prep time: 10 minutes Cooking time: 45 minutes Master stock ingredients 1 x whole corn-fed duck 400ml light soy 300ml dark soy 300g sugar 2000ml water 1000ml cockerel stock 20g star anise 20g cinnamon 200g spring onions 100g ginger, sliced Dipping sauce 1 x long red chilli, finely diced 2 x garlic cloves, finely chopped 50g rice vinegar 2g salt Method Step 1: Prepare the master stock Bring everything to the boil. Simmer for 20 minutes. Strain away solids, keep the liquid. Step 2: Trim the corn-fed duck Trim away wing tips and head from duck. Bring the master stock to the boil. Add the duck and allow to come back to the boil. Simmer on low heat with lid on for 30 minutes. Remove from heat and allow duck to rest in master stock for 30 minutes. Remove and cool until cool enough to handle. Cut and arrange on a platter. Step 3: Serve with dipping sauce Finally, combine all the sauce ingredients and it’s ready to serve. This master stock-braised corn-fed duck recipe, a testament to Chef Victor’s culinary artistry, delivers a deeply satisfying flavour experience, perfect for sharing at any occasions or creating a memorable family meal.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5