• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

TOTAL FAILURE when making Dried Sausage скачать в хорошем качестве

TOTAL FAILURE when making Dried Sausage 1 year ago

how to make salami at home

The Art of Salami Making

italian salami recipe

how to cure meat

Curing and Smoking your own meat

How To Make Pastirma/Basturma

How To Dry Age Beef at Home

Prosciutto Style Ham

Making bresaola - Italian Cuisine recipe

how to make pancetta italian bacon

homemade italian sausage

como curar la carne

wie man Fleisch heilt

Preparing and slicing Parma Ham

how to dry meat at home

dry sausage

drying meats

hommede

home made salami

sausagemaker

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
TOTAL FAILURE when making Dried Sausage
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: TOTAL FAILURE when making Dried Sausage в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно TOTAL FAILURE when making Dried Sausage или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон TOTAL FAILURE when making Dried Sausage в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



TOTAL FAILURE when making Dried Sausage

This will show you how you can make Dried Sausage and how you can fail when it is drying too fast. Ingridients : Pork lean 80% Pork Fat 20% Salt 2 % of total volume that's including Instacure 2 Black pepper - 0.01% Nutmeg - 0.01% Coriander or Cardamon (your choice) - 0.01% Garlic : dryed - 0.01% or fresh 0.05 % Vodka - 15-30 ML per Kilogram of product. You can use any other high proof liquid. Meat should not exceed 45 F ( 7C ) at any moment of production. Meat was with salt for 3-5 days. Grind it. Stuff casings. Dry till will lose about 35% of volume.

Comments
  • How to make Simple tasty Salami at home with Really Smoking 3 years ago
    How to make Simple tasty Salami at home with Really Smoking
    Опубликовано: 3 years ago
    22776
  • Bratwurst simple and tasty recipe 2 years ago
    Bratwurst simple and tasty recipe
    Опубликовано: 2 years ago
    397
  • 3 tons of production per day! The process of making beef jerky. Amazing Korean jerky factory 1 year ago
    3 tons of production per day! The process of making beef jerky. Amazing Korean jerky factory
    Опубликовано: 1 year ago
    7131090
  • Что не так с Западом? Мигранты, левые, цензура / вДудь 1 day ago
    Что не так с Западом? Мигранты, левые, цензура / вДудь
    Опубликовано: 1 day ago
    929322
  • Food Safety 101 | What is HACCP? The 7 Principles of HACCP explained 6 months ago
    Food Safety 101 | What is HACCP? The 7 Principles of HACCP explained
    Опубликовано: 6 months ago
    10098
  • The Legendary Vegetable Soup from the Italian Michelin Restaurant Il Luogo di Aimo and Nadia 5 months ago
    The Legendary Vegetable Soup from the Italian Michelin Restaurant Il Luogo di Aimo and Nadia
    Опубликовано: 5 months ago
    1239836
  • Digging a SECRET Garage Part 6 THE COVER UP! 7 days ago
    Digging a SECRET Garage Part 6 THE COVER UP!
    Опубликовано: 7 days ago
    3806100
  • САМЫЙ ПРОСТОЙ И ПРАВИЛЬНЫЙ СПОСОБ ПРОКАЛИВАНИЯ (ОБЖИГА) НОВОГО КАЗАНА! 3 ЭТАПА!!! 5 years ago
    САМЫЙ ПРОСТОЙ И ПРАВИЛЬНЫЙ СПОСОБ ПРОКАЛИВАНИЯ (ОБЖИГА) НОВОГО КАЗАНА! 3 ЭТАПА!!!
    Опубликовано: 5 years ago
    1355924
  • Рецепт вкусного приготовления вяленого мяса (бастурмы) 3 years ago
    Рецепт вкусного приготовления вяленого мяса (бастурмы)
    Опубликовано: 3 years ago
    4327634
  • How To Make Smoked Venison Snack Sticks 3 years ago
    How To Make Smoked Venison Snack Sticks
    Опубликовано: 3 years ago
    332965

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS