У нас вы можете посмотреть бесплатно TOTAL FAILURE when making Dried Sausage или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This will show you how you can make Dried Sausage and how you can fail when it is drying too fast. Ingridients : Pork lean 80% Pork Fat 20% Salt 2 % of total volume that's including Instacure 2 Black pepper - 0.01% Nutmeg - 0.01% Coriander or Cardamon (your choice) - 0.01% Garlic : dryed - 0.01% or fresh 0.05 % Vodka - 15-30 ML per Kilogram of product. You can use any other high proof liquid. Meat should not exceed 45 F ( 7C ) at any moment of production. Meat was with salt for 3-5 days. Grind it. Stuff casings. Dry till will lose about 35% of volume.