У нас вы можете посмотреть бесплатно How to cook Chinese cabbage correctly, quickly and incredibly tasty! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to cook Chinese cabbage correctly, quickly and incredibly tasty! Ingredients: Chinese cabbage 1 piece Rinse well with water. 1/2 teaspoon salt. Paparika 1 pc. 6 cloves of garlic. 1/2 teaspoon salt. 2 tablespoons soy sauce. 1 teaspoon cornstarch. 1 teaspoon honey. 1 tablespoon balsamic vinegar. 100 ml water. Squeeze water out of the cabbage. vegetable oil. 20 grams of butter. Sauté the garlic for 1 minute. Fry peppers for 3 minutes. Fry the cabbage until soft. Add sauce. 1 dried chili pepper. Salt to taste. Bon appetit!