У нас вы можете посмотреть бесплатно [瑪德蓮] 夏日口味薰衣草檸檬瑪德蓮 |Lavender Lemon Madeleines или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
薰衣草檸檬瑪德蓮 材料: 雞蛋 1隻 砂糖 45克 低筋麵粉 50克 泡打粉 2克 薰衣草 1克 檸檬 1個 無鹽牛油 50克 事前準備: 1 先將無鹽牛油溶化 2 在模具上塗上厚厚的牛油 3 將檸檬洗乾淨,切好一片片的檸檬皮再切碎 製作方法: 1 先將雞蛋和砂糖放在大碗內攪勻 2 在篩入低筋麵粉和泡打粉攪拌好 3 再倒入薰衣草和切好的檸檬碎 4 再倒入無鹽牛油攪拌 5 放入唧袋內,放置在雪櫃內2小時至1晚 6 將蛋糕模塗上牛油,將麵糊唧至七成滿 焗爐溫度&時間 : 180℃焗11分鐘 備注: 檸檬皮多少視乎個人口味,可以切半個或者一整個 ******************************************************************************** Lavender and Lemon Madeleine Ingredients: Egg 1 pc Sugar 45 g Cake flour 50 g Baking powder 2 g Lavender 1 g Lemon 1 pc Unsalted Butter 50 g Preparation: 1 First melt the unsalted butter 2 Spread a thick butter on the mold 3 Wash the lemon, cut the lemon zest and chop it Procedure: 1 Put the eggs and sugar in a large bowl and mix well 2 Sift in cake flour and baking powder and mix well 3 Pour lavender and chopped lemon 4 Pour in unsalted butter and stir 5 Put it in a piping bag and put it in the refrigerator for 2 hours to 1 night 6 Squeeze onto the mold that has been coated with butter and filled until 70% Baking temperature & time: 180℃ for 11 minutes Remarks: The lemon zest depends on personal taste, you can cut half or whole ******************************************************************************** 歡迎讚好和追蹤小店的Facebook Page : 🧁 / cookerygarden 順便讚好小店Instagram : 🍰 / cookerygarden 去看看小店教煮食網站: 🍩🍩 Http://www.cookerygardenstudio.com