• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The BIGGEST and BEST Tasting Brisket Ever!! скачать в хорошем качестве

The BIGGEST and BEST Tasting Brisket Ever!! 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The BIGGEST and BEST Tasting Brisket Ever!!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The BIGGEST and BEST Tasting Brisket Ever!! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The BIGGEST and BEST Tasting Brisket Ever!! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The BIGGEST and BEST Tasting Brisket Ever!! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The BIGGEST and BEST Tasting Brisket Ever!!

This might be the biggest brisket you’ll see in your whole life! Preem-O Brisket on the smoker, check it out! 😱🔥 Ingredients: 2 bottles of Dan-O's Preem-O 25-pound untrimmed brisket 1 cup Duke's mayonnaise Recipe: 1. Prepare the Brisket • Start with a 25-pound untrimmed brisket. The only trimming required is to remove any small hanging pieces of meat. 2. Apply Binder • Coat the entire brisket with Duke's mayonnaise. This will act as a binder for the seasoning. 3. Season the Brisket • Sprinkle generously Dan-O's Preem-O all over the brisket. Using about two whole bottles to ensure a flavorful crust. 4. Smoking Process • Preheat your smoker to 200°F. • Place the brisket in the smoker and smoke for 16 hours. 5. Prepare wrap and Remove • Before removing the brisket after 16 hours of smoking, you will need to prepare the wrap. • To prepare the wrapping, you'll need two wide sheets of butcher paper, each four times longer than the width of your brisket. • Lay one sheet of paper down with its long edge running perpendicular to the brisket, then place the second sheet on top, overlapping it by about half its width. • Using a spray bottle filled with water, lightly mist the overlapping sheets; this will help them stick together like glue. • Then after 16 hours, remove the brisket from the smoker and position it lengthwise across the center of the paper. • Wrap the brisket tightly, just like you would a burrito, ensuring it's well-sealed for optimal moisture retention. 6. Increase Temperature • Increase the smoker temperature to 280°F and place the brisket back into the smoker. • Continue cooking for an additional 3 hours. 7. Check Internal Temperature • Use a meat thermometer to check the internal temperature of the brisket. It should reach 202°F and be probe tender, meaning it feels like a hot knife going through butter. 8. Rest the Brisket • Remove the brisket from the smoker and let it rest for 3 hours. During this time, flip the brisket upside down to allow the juices to redistribute back through the meat. 9. Serve • After resting, slice the brisket against the grain and serve.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5