У нас вы можете посмотреть бесплатно Delicious Kansi: Step-by-Step Authentic Bacolod Beef Sour Soup Tutorial by FOXY FOLKSY или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Experience the rich flavors of Kansi, a traditional Ilonggo beef and tamarind soup that's both hearty and tangy. Learn how to make this authentic Filipino dish with our easy-to-follow recipe. Don't forget to like, comment, and subscribe for more delicious Filipino recipes... In this video, you'll learn: How to prepare beef shanks and bone marrow for the perfect Kansi. Techniques for simmering the meat to achieve a rich and flavorful broth. Tips for adding ingredients like tamarind, lemongrass, and jackfruit to enhance the dish. INGREDIENTS: 1-1.5kg Beef Shanks 5-6 pcs batwan (can also use other souring agent if not available) 3 cups unripe jackfruit 1 medium onion 1 stalk lemongrass 3 green chilis 2 red chilis 1 tbsp rock salt 1 tbsp annatto seeds 6-8 cups water salt (to taste) For a complete and printable recipe: https://www.foxyfolksy.com/cansi/ For more great recipes, visit our homepage 👇 https://foxyfolksy.com Subscribe to our YT Channel: / foxyfolksy Social Media: Facebook: / foxyfolksy Instagram: / foxyfolksy Pinterest: / foxyfolksy TikTok: / foxyfolksy #foxyfolksy