У нас вы можете посмотреть бесплатно The EASIEST bread in the world – 5 ingredients, 10 minutes of work, 100% bakery-style taste! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
No food processor, no pre-dough, no exclusive ingredients - all you need for this bread is a little time and a pot with a lid. ...and this is what goes in: 600 g spelt flour 630 450 g water 10 g yeast 15 g salt 10 g sugar optional: a little vinegar (15 g) Mix the ingredients with a mixing spoon, cover with cling film and leave to rest in the fridge for at least 10 hours. Then preheat a roasting pan/Roman pot/casserole dish in the oven at 250°C. Put the dough on a well-floured baking sheet and dust with flour, fold the sides in once. Place the bread and baking paper in the roasting pan. Roasting pan (with lid): 10 mins at 250°C Roasting pan (with lid): 20 mins at 220°C Then take the bread out of the pan/roasting pan and bake for 30 mins at 200°C. Have fun baking!