• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The EASIEST bread in the world – 5 ingredients, 10 minutes of work, 100% bakery-style taste! скачать в хорошем качестве

The EASIEST bread in the world – 5 ingredients, 10 minutes of work, 100% bakery-style taste! 4 months ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The EASIEST bread in the world – 5 ingredients, 10 minutes of work, 100% bakery-style taste!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The EASIEST bread in the world – 5 ingredients, 10 minutes of work, 100% bakery-style taste! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The EASIEST bread in the world – 5 ingredients, 10 minutes of work, 100% bakery-style taste! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The EASIEST bread in the world – 5 ingredients, 10 minutes of work, 100% bakery-style taste! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The EASIEST bread in the world – 5 ingredients, 10 minutes of work, 100% bakery-style taste!

No food processor, no pre-dough, no exclusive ingredients - all you need for this bread is a little time and a pot with a lid. ...and this is what goes in: 600 g spelt flour 630 450 g water 10 g yeast 15 g salt 10 g sugar optional: a little vinegar (15 g) Mix the ingredients with a mixing spoon, cover with cling film and leave to rest in the fridge for at least 10 hours. Then preheat a roasting pan/Roman pot/casserole dish in the oven at 250°C. Put the dough on a well-floured baking sheet and dust with flour, fold the sides in once. Place the bread and baking paper in the roasting pan. Roasting pan (with lid): 10 mins at 250°C Roasting pan (with lid): 20 mins at 220°C Then take the bread out of the pan/roasting pan and bake for 30 mins at 200°C. Have fun baking!

Comments
  • Online-Backkurs mit Axel  - Sonntagsbrötchen 5 years ago
    Online-Backkurs mit Axel - Sonntagsbrötchen
    Опубликовано: 5 years ago
    136126
  • SO machst DU zuhause BESSERE PIZZA als 97% aller Pizzerien! 4 months ago
    SO machst DU zuhause BESSERE PIZZA als 97% aller Pizzerien!
    Опубликовано: 4 months ago
    991811
  • So backst du schnelle Brötchen wie ein Profi! 2 years ago
    So backst du schnelle Brötchen wie ein Profi!
    Опубликовано: 2 years ago
    1663770
  • How to use a multimeter like a pro - Clamp meter 9 months ago
    How to use a multimeter like a pro - Clamp meter
    Опубликовано: 9 months ago
    561103
  • Sauerteig herstellen Teil 1 - Einfachste Methode: Sauerteig Starter selber machen, ansetzen, züchten 1 year ago
    Sauerteig herstellen Teil 1 - Einfachste Methode: Sauerteig Starter selber machen, ansetzen, züchten
    Опубликовано: 1 year ago
    523289
  • 3 ORIGINAL pasta dishes for 5€ in under 15 minutes! 1 month ago
    3 ORIGINAL pasta dishes for 5€ in under 15 minutes!
    Опубликовано: 1 month ago
    190005
  • French Baguettes | Richard Bertinet | Gozney Dome 2 years ago
    French Baguettes | Richard Bertinet | Gozney Dome
    Опубликовано: 2 years ago
    1636174
  • Amerikanische vs. deutsche Häuser 1 month ago
    Amerikanische vs. deutsche Häuser
    Опубликовано: 1 month ago
    155351
  • How to bake a pretzel | SWR Handwerkskunst 3 years ago
    How to bake a pretzel | SWR Handwerkskunst
    Опубликовано: 3 years ago
    698194
  • Sauerteigbrote von Sylt | Brot & Stulle | NDR Doku 1 year ago
    Sauerteigbrote von Sylt | Brot & Stulle | NDR Doku
    Опубликовано: 1 year ago
    217858

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS