У нас вы можете посмотреть бесплатно Wędliny z PRL-u Pieczeń Kujawska w otrzewnej или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Mięsny specjał z Kujaw, który większość Polaków kojarzy pod nazwą pieczeni rzymskiej. Często dodawano do środka gotowane jajka. Wsad: 450g mięso wieprzowe kl. IIB 250g mięso wołowe kl. II 250g mięso wieprzowe kl. I 50g mąka pszenna Przyprawy: 50g cebula świeża 15g czosnek świeży 2g pieprz czarny mielony 1g ziele angielskie mielone 2g kardamon mielony Sklep JELUX POLSKA https://sklep.jelux.pl Sklep ZIELOMIX 7% rabatu przy zakupie wpisując kod: CEZARYgotuje Grupa facebook: Wędliny z PRL-u ZAPRASZAM