У нас вы можете посмотреть бесплатно 马来西亚料理🇲🇾奶油鲍鱼菇🍄味道很香好吃!【无咖喱叶版】Malaysian cuisine 🇲🇾 Creamy Oyster Mushroom🐷 delicious! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
马来西亚料理🇲🇾奶油鲍鱼菇🍄味道很香好吃!【无咖喱叶版】 🐔材料:2包鲍鱼菇、1勺胡椒粉,1勺盐,1颗鸡蛋,1碗天妇罗粉、1碗玉米淀粉、少许牛油、蒜末、淡奶200ml 做法: 1.把鲍鱼菇清洗干净沥干水分,加入胡椒粉盐鸡蛋 2.把1碗天妇罗粉、1碗玉米淀粉搅拌均匀;鲍鱼菇裹上粉就可以拿去炸了,炸至金黄取出备用 3.热锅放入牛油,用中小火溶解加入蒜末爆香,加入淡奶煮滾后,把炸好的鲍鱼菇加入,拌匀即可上碟;准备开饭了😋 Malaysian cuisine 🇲🇾 Creamy Abalone Mushroom🐷 tastes very fragrant and delicious! 【No Curry Leaf Version】 🐔 Ingredients: 2 packets of abalone mushrooms, 1 spoon of pepper, 1 spoon of salt, 1 egg, 1 bowl of tempura powder, 1 bowl of corn starch, a little butter, minced garlic, evaporated milk 200ml practice: 1. Wash the abalone mushrooms and drain the water, add pepper, salt and eggs 2. Stir 1 bowl of tempura powder and 1 bowl of cornstarch evenly; coat the abalone mushroom with the powder and then fry it, fry it until golden brown and take it out for later use 3. Put the butter in the hot pan, dissolve it over medium-low heat, add the minced garlic and sauté, add evaporated milk and boil, add the fried abalone mushrooms, mix well and serve; ready to serve 😋