У нас вы можете посмотреть бесплатно Recipeformeringuerolls-Sweet andairydeliciousness|Culiary Lab или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Meringuerollsarea delicious dessertconsistingofa light and airy meringue basewith a sweet and creamy fillingrolled around it. To make the meringue, egg whites are whippedfluffywith sugartocreatea light and delicate texture. Once baked, the meringue is spread withwhipped cream, fruit puree, oranyother filling of your choice.Carefullyrollthemeringueinto a log shape andchilltoharden.Slicethemeringuerolltoreveala beautiful swirl of meringue and filling, makingan elegant and impressive dessert for any occasion. Whetherfor a special celebration or a casualgathering, this dessert is sure to impress your guests with itsrefreshingtaste. Meringue 200 gegg whites 300ggranulated sugar Lemonjuice-2 tbsp. Cornstarch-2l.tbsp. Almondpetals Filling Frozenraspberries-200 g Sugar-50 g Cornstarch-1tbsp Cream: mascarpone-250 g Freshcream 33-35%-150 g Powderedsugar-60 g