У нас вы можете посмотреть бесплатно خورشت الو قیصی / apricot and prune stew with chicken или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Apricot and prune stew with chicken Ingredients: 1- chicken: a few pieces 2- split peas: 1/2 cup 3- onion: 1/4 medium size 4- sautéed onion: 3 tablespoons 5- tomato paste: 1 tablespoon 6-dried apricots: 1 1/2 cups 7- prune: 1 cup 8- oil : some 9- salt: some 10- turmeric: a few dashes on the chicken 11- Maryam’s spice: 1/4 teaspoon 12- lemon juice: 2 tablespoons 13- water: enough to cook the food ( split peas usually absorb the water so make sure you add water whenever you need to) Cooking direction: Season your chicken pieces with some salt and turmeric and sauté them in a pan. Remove the chicken and sauté your split peas ( if you are using fast cook split peas,add them at the last half an hour, I used the slow cook kind). Cook the chicken and the split peas, and onion for 1 hour and half. Sauté your apricots and prunes for a few minutes. Assemble your stew by adding the apricots, prunes, tomato paste, sautéed onion, more water, Maryam’s spice, and the lemon juice. Cook them for 25-30 minutes. Make she that the water’s level is not low.