У нас вы можете посмотреть бесплатно Havregrynsgröt-bröd | Chad Robertson's oat porridge bread или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Jag ger mig på att försöka baka Chad Robertson's Oat Porridge Bread. Recept för två bröd: 500g Siktat Quarna Vete 500g Egenmalt siktat fullkorns Quarna Vete 200g Surdeg 750 + 15g Vatten 25g Salt 500g Kokad havregrynsgröt. Mandlar - sätt ugnen på 175 (ej varmluft). Sätt in mandlarna på en plåt i ugnen. När ugnen piper att den är varm så är mandlarna klara. Ca 10 min. 1330 - vatten, mjöl, surdeg 1400 - salt+gröt 1430 - vik1 1500 - vik2 1545 - vik3 1615 - vik4 1730 - preshape 1800 - shape 1815 - kylen Orginalrecept: 500 grams high-extraction wheat flour 500 grams medium-strong wheat flour 70 grams wheat germ 750 grams water 150 grams leaven 25 grams fine sea salt 500 grams cooked oat porridge, cooled 200 grams almonds, toasted and coarsely chopped (optional) 50 grams almond oil (optional) Coarsely chopped oat flakes (rolled oats) for coating (optional) Instagram: @surdegsgott --------------------------