• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Pine Cone Syrup / Mugolio скачать в хорошем качестве

How to Make Pine Cone Syrup / Mugolio 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Pine Cone Syrup / Mugolio
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Pine Cone Syrup / Mugolio в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Pine Cone Syrup / Mugolio или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Pine Cone Syrup / Mugolio в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Pine Cone Syrup / Mugolio

In Depth Walkthrough https://foragerchef.com/mugolio-pine-... Fermented Green Pine Cone Syrup / Mugolio has been a chef secret for years, and bottles of the real stuff can cost over 10-15$/oz. Maple syrup is often 25$/qt. This is basically a small batch of the traditional pine cone syrup made in the Italian Dolemite alps. A guy from Romania told me of a spruce tip equivalent where the jars are buried in the ground for a year (which is cool) but this method is faster and will be usable after no less than 30 days. Traditionally the young cones of Pinus mugo are used to make the syrup, but you can make a similar, great tasting product with all kinds of unripe conifer cones and I cover a few different ones in the video. I pick my young cones in early June in Minnesota and Wisconsin, but harvesting times will vary depending on when your spring is. I use the finished syrup in drinks, as a maple substitute, and for all-purpose cooking. The coolest part is that each different species of conifer cone will have a unique flavor. So far the only ones people have reported not liking to me has been from sub-alpine fir. Balsam fir cones make my favorite syrup. Check the in-depth guide on my site as I only cover the basics here and it's pretty fast (I don't like to watch long videos). Many questions can be answered in the comment section.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5