У нас вы можете посмотреть бесплатно Let's Make a Pernil (Puerto Rican Roast Pork Shoulder)! или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pernil (Roast Pork Shoulder) is a staple at many Puerto Rican celebrations. Flavored with lots of garlic and herbs and topped with a crunchy skin (cuero or chicharrón). 10 pound pork shoulder bone-in, skin-on 1/4 cup white vinegar 16 cloves garlic (or 2 heads) peeled and mashed to a paste 2 tablespoons Sofrito 2 tablespoons Adobo seasoning 2 tablespoons onion powder (NOT granulated garlic as mentioned in the video) 1 1/2 tablespoons sazón 1 1/2 tablespoons dried oregano leaves 1/2 tablespoon kosher salt plus more for seasoning prior to roasting 1 1/2 teaspoons black pepper Find the full recipe here: https://senseandedibility.com/pernil-... Equipment used in this video: Boning knife: https://amzn.to/3GjWfyt Chef Knife: https://amzn.to/3njRSMd Pilón: https://amzn.to/3feSAWU Roaster with Rack: https://amzn.to/3K2IJSc As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. Timestamps: Intro: 00:00 Prepping the Pernil: 01:46 Making the Marinade: 03:21 Marinating the Pernil: 04:54 Types of Pans for Roasting: 06:19 Roasting the Pernil: 07:04 FAQs: 09:16 Outtakes: 22:42 Follow my antics on My Blog: https://senseandedibility.com Instagram: / senseandedibility Facebook: / senseandedibility Pinterest: / ediblesense Twitter: / ediblesense