У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Make Salsa De Chicatanas: An Ant Delicacy Harvested Only Once a Year или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
One of our favorite ways to use Chicatana ants (hormigas Chicatanas) is to grind them into a smoky, super-savory salsa using a molcajete. The result is something you'd never expect from an insect, almost like a cross between truffle, brown butter, and a washed-rind cheese. Enjoy this delicacy on chips or fresh tortillas, as a filling for tamales, or a delicious addition to tacos. Get the recipe here: https://masienda.com/blogs/learn/chic... NEW MASIENDA FOLLOWER DISCOUNT **Click subscribe AND sign up for our newsletter at https://masienda.com/welcome for 10% off your first purchase.** Order MASA: Techniques, Recipes, and Reflections on a Timeless Staple at https://masienda.com/products/masa-book Masienda supplies: Heirloom Corn Masa Harina: https://masienda.com/masaharina Tortilla Presses: https://masienda.com/tortillapress Chef-Grade Cal (calcium hydroxide): https://masienda.com/products/cal Heirloom Corn: https://masienda.com/heirloomcorn Comal: https://masienda.com/products/comal?v... Molinito: https://masienda.com/products/molinit... 🔴 SUBSCRIBE: https://bit.ly/3kBWqKw THINGS TO KNOW =============================== 🎓 - Learn more: https://masienda.com 📝 - Blog: https://masienda.com/blog 📸 - Instagram: / masienda 🛒 - Shop: https://masienda.com/shop