• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Cold Bulk Fermentation Explained | How to Ferment Bread Dough in the Fridge скачать в хорошем качестве

Cold Bulk Fermentation Explained | How to Ferment Bread Dough in the Fridge 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Cold Bulk Fermentation Explained | How to Ferment Bread Dough in the Fridge
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Cold Bulk Fermentation Explained | How to Ferment Bread Dough in the Fridge в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Cold Bulk Fermentation Explained | How to Ferment Bread Dough in the Fridge или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Cold Bulk Fermentation Explained | How to Ferment Bread Dough in the Fridge в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Cold Bulk Fermentation Explained | How to Ferment Bread Dough in the Fridge

If you have been following me for a while you know that I like to use preferments. They improve the taste, texture and keeping quality of bread. But they add another step to the process. This is where cold bulk fermentation can come in and simplify it. What is bulk fermentation? We refer to the initial fermentation stage of bread dough as ‘bulk fermentation’. This is the time when the dough develops most of its flavour. The final proof is mostly there for achieving the right volume. It is called bulk fermentation because in bakeries large quantities of dough are fermented before being divided and then shaped into individual loaves or rolls. At home we quite often make just one loaf of bread, so technically it is not bulk fermentation. But we all agree on the term and know exactly what is meant by it when we see it in a recipe. The longer the bulk fermentation the more intense the flavour of the bread. It becomes sourer as it ferments and has a much more pronounced flavour. This is especially noticeable in naturally leavened bread which is fermented for many hours or even days. A slow fermented bread also keeps better and is not as prone to moulding. Straight-through yeast dough can lack good flavour because it is often fermented for just a couple of hours. 📖 Read more & get the recipes➡️ https://www.chainbaker.com/cold-ferme... ---------------------------------------------------------------------------------- 🌾 If you would like to support my work click here ⤵️ https://www.ko-fi.com/chainbaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🔪 Find all the things I use here ⤵️ 🇺🇸 https://www.amazon.com/shop/ChainBaker 🇬🇧 https://www.amazon.co.uk/shop/ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- 🥨 To learn more about bread making click here ⤵️ Principles of Baking http://bit.ly/principles-of-baking The Steps of Baking http://bit.ly/steps-of-baking ---------------------------------------------------------------------------------- 🍞 Share your bread pictures here ⤵️ https://www.flickr.com/groups/chainba... ---------------------------------------------------------------------------------- #Bread #Baking #ChainBaker ---------------------------------------------------------------------------------- Disclosure I participate in the Amazon Influencer Program which will earn commissions from qualifying purchases at no extra cost to you.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5