• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chicken Koliwada Recipe | Spicy Chicken Pakoda | चिकन कोलिवाड़ा | Chef Sanjyot Keer скачать в хорошем качестве

Chicken Koliwada Recipe | Spicy Chicken Pakoda | चिकन कोलिवाड़ा | Chef Sanjyot Keer 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chicken Koliwada Recipe | Spicy Chicken Pakoda | चिकन कोलिवाड़ा | Chef Sanjyot Keer
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chicken Koliwada Recipe | Spicy Chicken Pakoda | चिकन कोलिवाड़ा | Chef Sanjyot Keer в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chicken Koliwada Recipe | Spicy Chicken Pakoda | चिकन कोलिवाड़ा | Chef Sanjyot Keer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chicken Koliwada Recipe | Spicy Chicken Pakoda | चिकन कोलिवाड़ा | Chef Sanjyot Keer в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chicken Koliwada Recipe | Spicy Chicken Pakoda | चिकन कोलिवाड़ा | Chef Sanjyot Keer

Full written recipe for Chicken Koliwada Prep time: 10-15 minutes Cooking time: 25-30 minutes Serves: 3-4 people Ingredients: Green Paste GARLIC | लेहसुन 8-10 CLOVES GINGER | अदरक 1 INCH GREEN CHILLI | हरी मिर्च 3 NOS. FRESH CORIANDER | हरा धनिया A FEW LEAVES WATER | पानी A SPLASH Coating & Frying CHICKEN | चिकन 500 GRAMS SALT | नमक TO TASTE LEMON JUICE | नींबू का रस OF A LEMON POWDERED SPICES CHAAT MASALA | चाट मसाला 1/2 TSP DRY MANGO POWDER | आमचूर पाउडर 1/2 TSP CUMIN POWDER | जीरा पाउडर 1/2 TSP CORIANDER POWDER | धनिया पाउडर 1 TSP BLACK SALT | काला नमक 1/4 TSP BLACK PEPPER POWDER | काली मिर्च का पाउडर A PINCH ASAFOETIDA | हींग A PINCH KASHMIRI RED CHILLI POWDER | कश्मीरी लाल मिर्च पाउडर 2 TSP SPICY RED CHILLI POWDER | तीखी लाल मिर्च पाउडर 1 TSP CAROM SEEDS | अजवाइन A PINCH BAKING SODA | बेकिंग सोड़ा A PINCH OIL | तेल 2 TSP ORGANIC RED FOOD COLOUR | लाल फूड कलर (OPTIONAL) EGG WHITE | अंडे का सफेद हिस्सा 1 NO. CORN FLOUR | कॉर्न फ्लोर 3 TBSP GRAM FLOUR | बेसन 3 TSP CHAAT MASALA | चाट मसाला A LARGE PINCH Method: Make the green paste by grinding garlic, ginger, green chilli, fresh coriander & water in a mixer grinder. Cut the chicken into slices, then add salt, lemon juice, green paste along with all the powdered spices, carom seeds, baking soda & oil, mix well to apply the marinade on the chicken. Further add organic red food colour which is completely optional & one egg white, mix well again. Then add the corn flour & gram flour in 3 batches, mix well after adding each batch, if the coating is still too wet you can add more flour & if it gets too dry then you can add a few drops of water. Fry the coated chicken in 170 C (moderately hot) oil over high flame for 3-4 minutes then transfer it into a sieve, fry the chicken in batches, do not overcrowd the frying pan. Let the chicken rest for 4-5 minutes then flash fry for 30 seconds in 185 C (extremely hot) oil until crisp, then transfer it back into the sieve so that excess oil drips off & sprinkle a generous amount of chaat masala. Your chicken koliwada is ready. Special Chutney: MINT | पुदीना 1 CUP FRESH CORIANDER | हरा धनिया 1/2 CUP GARLIC | लेहसुन 3 CLOVES GINGER | अदरक 1 INCH ONION | प्याज़ 1 SMALL SIZED. TOMATO | टमाटर 1 SMALL SIZED. GREEN CHILLI | हरी मिर्च 4-5 NOS. TAMARIND | ईमली 1 SMALL PIECE SALT | नमक TO TASTE BLACK SALT | काला नमक A LARGE PINCH CHAAT MASALA | चाट मसाला A LARGE PINCH JAGGERY | गुड़ 1 SMALL PIECE ICE CUBE | बर्फ WATER | पानी AS REQUIRED Method: Add all the ingredients of the chutney into a mixer grinder jar & grind it into a fine paste. Your koliwada special chutney is ready, make this chutney before frying the chicken koliwada. #YFL #SanjyotKeer #Chickenkolivada The Music I use in All my videos - https://bit.ly/3CdPbSc (Best for independent creators) Follow us on all platforms: Facebook - https://bit.ly/3o6alLt Instagram - https://bit.ly/2RFkL8z Follow my personal handles here: (Chef Sanjyot Keer) Facebook - https://bit.ly/3tpjqQA​​​​​​​​​ Instagram - https://bit.ly/3o0FZK8 Twitter - https://bit.ly/33qQpJN Intro 0:00 Marination 1:22 Coating 4:05 Frying 6:11 Chutney 8:34 Plating 9:16 Outro 10:00

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5